Počet položek: 0 0,00 Kč
Změnit jazyk CZ Změnit jazyk SK

Autopotah ochrana předního sedadla , Pracovní potah

kliknutím zvětšíte
Autopotah ochrana předního sedadla , Pracovní potah KEGEL-BŁAŻUSIAK
ks
Kód:051-0701 BM
Výrobce:KEGEL-BŁAŻUSIAK
Cena s DPH : 140,00 Kč
Přepočteno s DPH:5,54 EUR
Cena bez DPH:4,58 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:2-5 dní
Sklad:není
Externí sklad:5 nebo více ks
EAN: 5904898506062
Ochranný potah Mechaniker, levnější verze potahu Mechanicus +. I tento potah je vyroben z nesnadno premokavého a olejivzdorná nylonu- nesmírně silného a stálého, což mu zajišťuje dlouhou životnost. Potah efektivně chrání sedadlo před znečištěním a zničením. Je vyroben v univerzální velikosti, díky tomu se hodí na většinu standardních autosedaček. Přizpůsobený také pro automobily s bočními airbagy v sedadlech. Potah kryje celé sedadlo spolu s jeho boky a opěrkou hlavy. Potah je přizpůsoben pro sedadla s bočními airbagy. Velmi snadno se čistí - lehké znečištění lze otřít vlhkým hadříkem, v případě větších nečistot lze potah vyprat. Je vyroben v univerzální velikosti, díky tomu se hodí na všechny standardní sedadla vozidel.

Potah Mechaniker, vznikl především s ohledem na automechaniky, zaměstnance servisů, osoby jezdící ve znečištěném pracovním oděvu a také pro ty, kteří prostě chtějí ochránit vnitřek svého vozu a zabránit zničení čalounění během převážení psa nebo zavazadel na předním sedadle auta. Vyrábí se v černé barvě, nesmírně praktické v blízkosti špinavého nářadí a vybavení na opravy. Potah splňuje očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků.

Potah se díky univerzální barevnosti hodí do interiéru každého auta a nesmírně prakticky se používá. Velká plocha materiálu, černá barva a to nejdůležitější, speciální vlastnosti materiálu zajišťují praktické používání po dlouhou dobu. Ekologický a ekonomický produkt - opakovaně použitelný, velmi snadno se čistí. Velmi snadno se nasazuje a stahuje. Po složení nezabere příliš místa, díky tomu ho také můžete vždy vozit s sebou.

Potřebujete poradit ? Autopotah ochrana předního sedadla , Pracovní potah KEGEL-BŁAŻUSIAK

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     vice informaci




Poslat odkaz známému

Vaše jméno
Váš email
email vašeho známého
Opište kód obrázku antispam